Nordic Website Studio

Kontrakt og handelsbetingelser

"It is literally true that you can succeed best and quickest by helping others to succeed." –Napolean Hill

Skriftlig aftale

Kontrakt

Når vi undervejs på de indledende møder finder grundlaget for et godt samarbejde, og du beslutter, at NWS skal designe dit nye website, skriver vi begge under på en skriftlig aftale.

Dette er godt både for dig og mig. Vi kan bedre opnå klarhed over, hvad vi har aftalt og forhindre evt. misforståelser.

Accepteret tilbud

Når vi har fastsat rammerne for dit website, og din betaling er gennemført, starter NWS processen med at lave websitet

Betaling

NWS sender dig en faktura. Du kan betale med mobilepay eller bankoverførsel

Handelsbetingelser

Nedenfor er betingelserne for køb af websites samt serviceaftaler hos www.nordicwebsitestudio.dk, der ejes af Nikolai Søndergaard, Smidstrupvej 71, 3230 Græsted, telefon 50553700, adm@nordicwebsitestudio.com, CVR nr.

Priser:
Alle priserne på hjemmesiden er i danske kroner (DKK). Priserne er oplyst uden moms.

Betaling:
Når vi har aftalt rammerne for dit website under de indledende møder og en kontrakt er blevet underskrevet af begge parter modtager du en faktura på mail.

Du kan betale med mobilepay eller med en bankoverførsel.

Før arbejdet kan gå igang skal du betale 50% af aftalt pris. Resten af betalingen forfalder, når websitet er færdigt. Der kan forekomme en mellemregning undervejs med betaling af halvdelen af de sidste 50%.

Kvittering:
Du modtager en kvittering som sidste trin i betalingsprocessen.

Serviceaftaler:
Serviceaftale:
Køb af website hos Nordic Website Studio, indeholder altid en Nordic Serviceaftale som afregnes månedsvis. Beløbets størrelse er aftalt på forhånd. Aftalen udløber automatisk med 1 måneds opsigelse, hvis vores samarbejde ophører.

Web Manager:
Ved køb af website hos Nordic Website Studio, kan der tilkøbes en Web Manager aftale der afregnes hver måned efter aftalt pris og kan opsiges med en 1 måneds opsigelse.

Ansvar:
Det pålægges NSW at udføre samt overholde alle aftaler, der er aftalt i kontrakten, med en professionel håndtering og ekspertise.

De aftalte tidpunkter forpligter NWS sig til at efterkomme.

NWS påtager sig ikke ansvar for sene responstider eller manglende kommunikation, der kan påvirke det aftalte lanceringstidspunkt.

Hacking:
NWS kan ikke stilles til ansvar for hacking af et website, når årsagen til dette skyldes, at kunde/brugere ikke har behandlet fortrolige loginoplysninger til website eller wifi på en forsvarlig måde. 

Det er ikke muligt, at sikre et website 100% mod hackerangreb. Derfor kan NWS ikke drages til ansvar for hacking af dit website medmindre NWS har misligeholdt sin del af aftalen.

Hvis NWS har misligeholdt den aftalte vedligeholdelse af websitet, påhviler det NWS at udbedre eventuelle funktionsnedsættelser på websitet efter angreb.

Levering:
Det vil fremgå af kontrakten, hvornår lanceringstidspunktet er fastsat. Normalen for en almindelig hjemmeside er 30 til 45 dage.

Der tages forbehold for ydre omstændigheder, der ikke kan tillægges NWS’s ansvar, såfremt det aftalte lanceringstidspunkt ikke kan overholdes.

Fortrydelsesret:
Et website kan ikke refunderes.

Ønsker du at ophæve dit samarbejde med NWS før tid, fordi du er utilfreds med NWS’s udførte arbejde, er du ikke forpligtet til at betale det resterende beløb. Det du har indbetalt (første rate og evt mellemregning) refunderes ikke, på grund af allerede udført arbejde og teknisk opsætning. Dit website vil herefter blive leveret til dig i den stand det er i ved din opsigelse af vores aftale.

Er der tale om misligehold fra kundens side, kan NSW ophæve kontrakten uden forbehold. Misligehold kan dække over manglede kommunikation, useriøs/urimelig tilgang eller urimelige krav af projektet omfang i aftaletiden. For det udførte arbejde udover de 50%, der er betalt for ved aftalens start, vil kunden blive opkrævet det der svarer til NWS normale timepris. Manglede betaling af opkrævet beløb, bliver videresent til inkasso.

For det udførte arbejde udover de 50%, vil der blive faktureret med NWS timepris. Mod manglede betaling af opkrævet beløb, bliver sagen videresendt til inkasso.

Kontakt:
Har du spørgsmål, en klage eller kommentarer kan du kontakte NWS på www.nordicwebsitestudio.com under “kontakt” eller på mail: adm@nordicwebsitestudio.com.

Klage:
Har du en klage over et produkt, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: adm@nordicwebsitestudio.com

Databehandling:
Alle oplysninger om brugernavne og password vil blive behandlet fortroligt og krypteret.

Forbehold:
Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Har du spørgsmål?

F.A.Qs

Du er velkommen til at skrive en besked til NWS, hvis du har andre spørgsmål du gerne vil have besvaret.

Dit website

Det gør du! 100%. Selvom NWS administrer dit website med en serviceaftale, betyder det kun, at du har tilkøbt dig til sikkerhed, tryghed samt personlig service til dit website.

Det kan den. Skulle du vælge at forsætte uden et samarbejde med NWS, vil du blive sendt godt videre.

Som udgangspunkt er det mange penge for en hjemmeside. Det man skal være klar over, er at der er rigtig mange elementer, der skal iscenesættes og vedligeholdes m.m. Et professionelt website skal samtidighed være en platform, der skal være med i en fremtidig udvikling.

Det foregår med en betaling af 50% af beløbet ved aftalens start. Betaling foregår via mobilepay eller bankoverførsel. Først når pengene er overført starter NSW med at udvikle dit nye website som aftalt på vores møde sammen. Resten af beløbet betales ved lancering af websitet. Der kan forekomme en mellemregning undervejs, der består af betaling af halvdelen af de resterende 50%. Det aftaler vi sammen hvis det bliver relevant. Det vil typisk dreje sig om projekter, der strækker sig over længere tid, eller hvor der skal tilkøbes særlige programmer efter kundens ønske.

Grunden til at vi har afholdt et indledende uforpligtende møde sammen, er fordi vi begge to skal have den gode fornemmelse for et godt samarbejde. Skulle du undervejs være utilfreds, kan du selvfølgelig gøre krav på at ophøre vores samarbejde. Det du har indbetalt (første rate og evt mellemregning) refunderes ikke, på grund af allerede udført arbejde og teknisk opsætning. Du skal ikke betale det resterende beløb. Dit website vil herefter blive leveret til dig i den stand det er i ved din opsigelse af vores aftale. Jeg vil gøre hvad jeg kan for, at du oplever ophøret af vores samarbejde på den bedste måde.

Nordic Website Studio kan altid afslutte et samarbejde på et hvilket som helst tidspunkt, hvis der stilles urimelige krav til udførelse af websitet, eller hvis der kommer urimeligt mange rettelser udover det som aftalt. NWS kan også afslutte et samarbejde ved længerevarede manglede kommunikation. Der kan ikke tilbagebetales ved sådan en situation og projektet vil blive afregnet med timepris af udført arbejde, hvis det ikke er dækket af de 50% der allerede er indbetalt.

Normalt går der omkring 30-45 arbejdsdage. Der kan også gå flere måneder alt efter hvor mange funktioner, der skal installeres og designes.
Der skal tages højde for, at det kan tage længere tid, hvis korrespondance trækker ud og svartider fra kunden lader vente på sig.

Support

Ja, alt support fra NWS er på dansk. Er du engelsktalende kunde, så klarer vi det på engelsk.

Alt support fra de forskellige programmer er på engelsk. Du vil på NWS support side, se hvordan du bygger en support henvendelse op på den bedste måde.

Du har mulighed for igennem NWS SUPPORT LINE MANGEMENT at tilkøbe, at NWS håndterer enhver form for support du har brug for.

Udfra NWS timepris betales for hver påbegyndt 15 minutter, med rimelig afregning af forbrug af tid, så det ikke koster dig en formue.

Supporten er opdelt alt efter om du har problemer med de forskellige programmer du har med i din opsætning, eller om det er problemer, der vedrører hele opsætningen/strukturen af dit website.

Betaler du en licens for at bruge et program på dit website, får du også support fra det firma, der har solgt dig licencen. Support i forbindelse med køb af programmer løber normalt i 6-12 måneder af gangen.

Nej, som udgangspunkt er der ikke support i NWS i weekenden. NWS har dog en åben linie for support, hvor henvendelser bliver vurderet ud fra om der er tale om et akut problem, der skal afhjælpes med det samme.

Har du betalt licens til diverse programmer i din opsætning, vil der ofte være 24/7 support hos leverandørerne. Dog kan der være ventetid på op til et par dage fra disse leverandører.

Scroll to Top

Kontakt

Udfyld venligst formular og jeg vender tilbage i løbet af 2 arbejdsdage.

Du er også velkommen til at ringe på +45 50553700 eller sende en sms med besked om jeg skal kontakte dig.

Advokat?

Webshop?

Konsulent Ejendomsmælger Forening Blogger Online kursus Butik Mellemsside ?

Terapeut?

Håndværker?

?

Hvilken type af website skal jeg designe for dig?

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker et indledende møde over telefonen? Kontakt NWS her nedenfor og du bliver kontaktet indenfor 2 arbejdsdage.