Webdesigner Nikolai Søndergaard

Nordic Website Studio

Goddag!

Jeg er en passioneret webdesigner

Mit navn er Nikolai Søndergaard. I 2019 har jeg startet virksomheden Nordic Website Studio, for at kunne leve af min passion – at designe websites til små og mellemstore virksomheder, der giver dem succes.

Jeg har arbejdet med kreativitet og design gennem mange år, og er samtidig teknisk begavet. Det har været mine byggesten til at blive autodidakt webdesigner. Erfaringer lige fra at have lært at bygge en PC til at være ansat i en grafisk virksomhed og desuden mit arbejde med mange forskellige layout programmer, har givet mig viden og kompetencer til at starte Nordic Website Studio.

Når jeg udvikler websites, har jeg en struktureret og detaljeret tilgang til opgaven. Det falder mig naturligt at være systematisk, grundig og præcis. Jeg er detaljeorienteret og tålmodig. Derfor kan du forvente, at jeg altid kun går efter de bedste løsninger, hvor kvalitet, funktionalitet og design hænger nøje sammen.

Det er vigtigt for mig, at mit koncept tilbyder en komplet forretning, der kan dække behovet for at lave flotte og funktionelle websites, samtidig med at jeg kan blive en personlig samarbejdspartner for de virksomheder jeg udvikler websites til. Jeg engagerer mig i mine kunders behov og arbejder ihærdigt for at skabe fine resultater. Min tilgang til at løse udfordringer går hånd i hånd med min interesse for mine kunders forventninger til kvalitet i design og ydelse.

Det er min passion at designe funktionelle websites, der giver virksomheder succes.

Samarbejd med NWS

TID til at
lavet
en ny website?

Derfor.

Evner

Ability

“Jeg bliver aldrig færdig med at udvikle mig. Det er meget inspirerede at kunne udvikle mine evner og færdigheder til nye niveauer, og til glæde for andre. 

Udover at være teknisk begavet og have sans for designet, så mener jeg, at det er lige så vigtigt at kunne “tune ind” med intuition og fornemmelse. Ofte ved kunderne ikke 100% hvilket visuelt udtryk de har brug for, men de har en fornemmelse for hvilken retning de ønsker websitet eller brandet. Det skal man kunne opfange for at levere et godt resultat. 

Den kreative ide process

Concept.

“Når energien begynder at tage fat med en ide her og der, er det så befriende og livsbekræftende at kunne være kreativ, skabe flot og funktionelt design fra start til slut.  

Når klienter efterlyser hjælp til projekter, er der mange ting, der sættes igang. Dels skal man kunne lytte ind til og afstemme, hvad de har brug for. Samtidig skal der tilsættes den helt rigtige “energi i design”, der beskriver klientens kerneværdier og målsætninger.

Aldrig træt

Hardwork.

“Jeg har det bedst, når der bliver udviklet perfekte løsninger. Kræves det, at der skal arbejdes rigtigt hårdt igennem for at opnå de bedste resultater, så jeg på.

Nogle af mine stærke sider er min tålmodighed og ihærdighed. Der er kompetencer som gør at jeg kommer i mål med gode resultater.

Det er mange elementer, der skal kunne håndteres, når man designer websites. Det er vigtigt at følge med i den eksplosive tekniske udvikling på området, samtidig med at websitet formår at kommunikere virksomhedens værdier

- Nikolai Søndergaard

Scroll to Top

Kontakt

Udfyld venligst formular og jeg vender tilbage i løbet af 2 arbejdsdage.

Du er også velkommen til at ringe på +45 50553700 eller sende en sms med besked om jeg skal kontakte dig.

Advokat?

Webshop?

Konsulent Ejendomsmælger Forening Blogger Online kursus Butik Mellemsside ?

Terapeut?

Håndværker?

?

Hvilken type af website skal jeg designe for dig?

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker et indledende møde over telefonen? Kontakt NWS her nedenfor og du bliver kontaktet indenfor 2 arbejdsdage.